Läpimurtoartisti Aliisa Syrjä julkaisee odotetun debyyttialbuminsa perjantaina

Emma-gaala lastenmusiikki Aliisa Syrjä

Yksi tämän vuoden YleX Läpimurto 2023 -artisteista Aliisa Syrjä julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Höyheniä ja saaria tämän viikon perjantaina 20. lokakuuta. Albumi sisältää jo aiemmin julkaistujen platinaa ja kultaa striimanneiden kappaleiden lisäksi kahdeksan ennen julkaisematonta kappaletta, jotka ovat Aliisan sanoittamia ja säveltämiä sekä yhdessä Elias Heikkisen kanssa tuottamia.

Aliisa Syrjä – Höyheniä ja saaria
1. Tarina pilvistä
2. Tää tunne
3. Elämän luonne
4. Perillä
5. Meistä jää jälki
6. Ei oo höyhensaaria
7. Sydämetön
8. Tee musta tärkee
9. Kusipää
10. 2:02
11. Valo jonka väriä en tiedä
12. Ikuisuudessa tähdenlento

– Mä halusin tehdä albumin, jonka biisit ja jopa yksittäiset tuotannolliset jutut saa mut innostuun niin et tanssin ympäri kämppää. Halusin et ne mun pään melkein räjäyttävät tunteet tulee just sellasinaan niihin biiseihin, rososina, kauniina, elettyinä. Tää ei oo mun tähän astisen elämän dokumenttielämäkerta, mut tässä on elämää, ja tää on totta, Aliisa fiilistelee tulevaa debyyttialbumiaan tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Albumin levyjulkkareita juhlistetaan Helsingin Tavastialla 29. marraskuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Ylöjärveltä kotoisin oleva, nouseva poptähti Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Kultaa striimannut debyyttisingle Tää tunne nousi heti julkaisunsa jälkeen sekä Spotifyn että Virallisen radiolistan Top20 -listalle. Myös muut Aliisan kappaleet ovat menestyneet hyvin. Muun muassa 2:02 –kappale on striimannut yli 4 miljoonaa striimiä eli rikkonut platinarajan. Tänä kesänä Aliisa on esiintynyt Suomen suurimmilla festivaaleilla kuten Ruisrock, Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock. Parhaiten artistina Aliisaa kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään, runollisuus leikkisiin ja epäseksikkäisiin sanavalintoihin, sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään.

Lähde: Warner Musicin tiedote