Liput

euroviisut liput

Euroviisut 2024 järjestetään Ruotsin Malmössä, jossa tapahtumapaikkana toimii jättimäinen Malmö Areena. Miten saat liput tapahtumaan?

Vuoden 2023 Euroviisut järjestettiin Englannin Liverpoolissa, jossa voittoa juhli Ruotsin Loreen. Näin ollen Ruotsi pääsee isännöimään vuoden 2024 tapahtumaa. 

Ruotsin valinta paikaksi kohdistui Malmö Areenaan, joka vetää konserteissa sisäänsä yli 15 000 ihmistä. Euroviisuissa yleisömäärä on kaiketi hieman pienempi, koska tapahtuma tuo mukanaan niin paljon kaikkia rakenteita, jotka automaattisesti syövät hieman kapasiteettia.

Se on varmaa, että paikalle otetaan taatusti yli 10 000 ihmistä, joten tunnelma tulee olemaan euforinen, kun maat taistelevat voitosta satojen miljoonien tv-katsojien edessä.

Euroviisut 2024 – Liput ja niiden hinnat:

Lippuja myydään peräti yhdeksään erilliseen tapahtumaan. Lippuja voi ostaa tietenkin kahteen semifinaaliin ja finaaliin, mutta myös harjoituksiin

Semifinaali 1 – tiistaina 7. toukokuuta

Semifinaali 2 – torstaina 9. toukokuuta

Finaali – lauantaina 11. toukokuuta

Hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Lippujen ostaminen:

Euroviisujen liput myydään joka kevät todella nopeaa tahtia, joten vain onnekkaimmat saavat lunastettua tiketit itselleen. Halukkaita on ympäri Euroopan, sillä uskollisimmat fanit ovat valmiita matkustamaan minne tahansa päästäkseen paikan päälle. Useasti Euroviisut isännöivään kaupunkiin matkustaa tuhansia faneja, vaikka lippuja ei olisikaan, sillä Euroviisuissa menoa ja meininkiä on koko tapahtumaviikon ajan.

Lippusi voit lunastaa Ticketmasterin sivuilta

Lipunmyynti:

Lippujen myynti käynnistyi 28. marraskuuta 2023 osoitteessa

Suomesta on tällä kertaa lyhyt matka Euroviisuihin, kun tapahtuma käydään helppojen yhteyksien päässä Malmössä. Esimerkiksi Kööpenhaminaan lentäminen on kohtuullisen halpaa ja siitä pääsee kulkemaan junalla kätevästi Malmön puolelle. Suomen edustaja vuoden 2024 Euroviisuihin ei ole vielä selvillä, vaan se ratkeaa tuttuun tapaan Uuden Musiikin Kilpailu -tapahtumassa vuoden 2024 alussa.