Rokkari Archie Cruz ja Iida Vainio joutuivat hakkerin uhriksi – seksivideo leviää netissä

Iida Vainio Levykauppa Äx kuulokkeet musiikki biisimies

Rokkari Archie Cruz ja Iida Vainio ovat olleet otsikoissa viime vuoden tiuhaan, mutta nyt julkisuuteen on päätynyt ei niin kivaa materiaalia.

Iida Vainion puhelimeen on ilmeisesti joku päässyt hakkeroimaan, sillä sieltä on kaapattu arkaluontoista materiaalia, jota nyt levitetään julkisuudessa. Seksivideo tai oikeastaan seksivideot ovat nyt päätyneet keskustelupalstoille ihmisten ilmoille. Tämä on tietysti todella julmaa eikä ihme, että kaksikko on järkyttynyt tilanteesta.

– Tää ei oo mitenkään sit hauskaa. Mulla on nyt itsetuhoisia ajatuksia ja oon tosi vitun järkyttynyt. Mä en todellakaan halua tämmöistä leimaa. Oon niin vitun loppu, Iida Vainio kommentoi Jodelissa.

Mainos alkaa:

Myös Archie Cruz otti kantaa tilanteeseen ja ilmoitti, että pornovideot ovat aiheuttaneet jo välittömiä toimenpiteitä.

– Ilmeisesti musta ja mun kumppanista leviaä netissä materiaalia mitä ei ole todellakaan meidän suostumuksella jaettu. Asiasta on ryhdytty välittömiin toimenpiteisiin. Ilmeisesti lidan puhelimeen on tullut tietomurto ja asiaan suhtaudutaan sen vaatimalla vakavuudella. Järkyttäväa toimintaa, Archie Cruz päivitti Instagram-tarinat osioonsa.

32-vuotias Archie Cruz muistetaan Santa Cruz -yhtyeestä, joka on toiminut vuodesta 2007 asti. Nyt yhtyeen tulevaisuus on ainakin jollakin tapaa vaakalaudalla, sillä bändi perui Los Angelesin keikan alkuvuonna odottamattomien olosuhteiden vuoksi. Myöskään bändin nykyisestä jäsenistöstä ei ole mitään tietoa.

Vainio ja Cruz tapasivat toisensa viime vuonna kuvatussa Farmi Suomi -ohjelmassa, jossa kaksikko sai lähtöpassit nopeaan tahtiin. Tämän jälkeen parisuhde on ollut ajoittain katkolla, mutta aina on palattu yhteen. Viimeisin käänne saatiin maaliskuussa, kun pariskunta meni kihloihin Pariisin lomalla.