Benjamin ja BESS julkaisivat yhteiskappaleen – tältä se kuulostaa

Benjamin

Kotimaisen pop-kentän show-kuninkaalliset Benjamin ja BESS yhdistävät voimansa julkaisemalla perjantaina flirttiä tihkuvan yhteiskappaleen Paremmin ku kukaan muu. Atso Soivion tuottama diskovivahteinen kappale kertoo aina uudestaan toistensa luo päätyvästä kaksikosta.

– Oon haaveillut yhteisbiisistä mun pop bänger-siskon kanssa jo pidempään! Niin sairaan siistiä julkasta biisi yhdessä BESSin kanssa! Biisi on sitä itseään: menoa, meininkiä, ronskiutta ja rakkautta! Tarinassa kaksikko tajuaa, ettei ruoho ole vihreempää missään muualla ja päätyy aina erosta yhteen koska toinen tekee ”sen” paremmin kun kukaan muu, Benjamin kertoo kappaleesta tiedotteessa.

– Biisi on laittoman seksikäs ja kiteyttää täydellisesti sen kun kaks ihmistä sopii saumattomasti yhteen, halusivat tai eivät. Benjamin on älyttömän taitava biisinkirjoittaja ja upea artisti, jonka kanssa studiolla on aina hauskaa. Tuottaja-Atso puolestaan onnistui tuomaan biisiin just sitä taikaa ja luomaan täydellisen fuusion mun ja Benjaminin musiikillisesta DNA:sta. Tästä tuli tajunnanräjäyttävä täysosuma, joten ottakaa ne palopeitot ja vaahtosammuttimet käyttöön ja laittakaa biisi täysii soimaan! BESS lisää tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Viime viikonloppuna Uuden Musiikin Kilpailun juontajana nähty Benjamin sekoitti TV-katsojien päät ilmiömäisellä avausshowllaan yhdessä KUUMAA-yhtyeen kanssa. Diskovivahteisella pop-musiikillaan hurmaava, poikkeuksellisen lavakarisman omaava artisti villitsi viime kesänä yleisöä ensimmäisillä isoilla festarikeikoillaan ja syksyllä loppuunmyydyillä klubikeikoilla. Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat kevään 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut Hoida mut -single. Tätä seurannut Minä-Minä-Maa -single puolestaan toi mukanaan koko artistin uran korkeimman radiolistasijoituksen.

Valtavaa suosiota nauttiva BESS on yksi kotimaisen pop-kentän kirkkaimmista tähdistä. Artistin UMK:ssa kuultu läpimurtohitti Ram pam pam oli vuoden 2022 striimatuin ja radiosoitetuin biisi, jonka jälkeen hän on kivunnut listojen kärkeen lukuisilla kulta- ja platinarajan ylittäneillä hiteillä. BESS on nelinkertainen Emma-voittaja, ja tänä lauantaina hän palaa gaalalavalle ja juontaa gaalan yhdessä Heikki Paasosen kanssa. Helmikuun lopulla artisti starttaa kevään klubikiertueen ja valmistelee tulevaa kolmatta albumiaan, josta tiedotetaan myöhemmin.

Benjamin, BESS – Paremmin kuin kukaan muu

Lähde: Warner Musicin tiedote