Puolan viisuedustaja Blanka tekee musiikkia Suomessa – uusi single ”Rodeo” kerännyt jo ison suosion

Blanka Solo Euroviisut

Blanka edusti Puolaa Liverpoolin Euroviisuissa viime keväänä. Paikka viisuissa oli laulajattarelle todellinen yllätys.

Artisti kertoo MTV:lle, että kun paikka Puolan viisuedustajana ratkesi, ei hän ollut varautunut tulevaan.

– Puolan viisukarsintojen jälkeen minulla oli lento Suomeen biisileirille varattuna seuraavalle aamulle. Me emme odottaneet, että voittaisin viisukarsintoja, ja Puolassa voittajan on mentävä seuraavana päivänä aamuohjelmaan vieraaksi. Ja meillä oli se lento seuraavana aamuna, joten meidän oli siirrettävä sitä myöhemmäksi, jotta pääsisin tänne, Blanka kertoi MTV:lle.

Mainos alkaa:

Tämän jälkeen artisti on vieraillut Suomessa pariinkin otteeseen biisinteon merkeissä. Hiljattain hän julkaisi uuden singlen ”Rodeo”, jota on ollut kirjoittamassa Matias Keskiruokanen. Keskiruokasen mukaan on selvät syyt sille, miksi kansainväliset artistit tulevat Suomeenkin – eikä aina vain Ruotsiin.

– Itse tässä olen tehnyt kahdeksan vuotta ammatiksi musiikkia, niin olen kyllä nähnyt sen, että suomalaisten tekijöiden taso on noussut tosi paljon, Keskiruokanen sanoo.

Vaikka mainittavaa menestystä (sijoitus 19.) ei viime keväänä viisuissa Puolalle tullutkaan, on Blankan ”Solo”-kappale soinut ahkeraan radioissa ja naisesta on tullut kansainvälisesti tunnettu artisti. Uuden kappaleen, Rodeon, virallinen musiikkivideo on kerännyt kuukaudessa jo vajaat kolme miljoonaa katselukertaa.

Blanka – Rodeo:

Mikäli upotettu video ei näy, voit katsoa sen