Suomalaista osaamista euroviisutähti BLANKAn uutuusbiisillä Rodeo

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

Puolaa tämän vuoden Euroviisuissa Solo-kappaleellaan edustaneen BLANKAn uusi single on tehty Helsingissä! 

Suuren suosion saavuttaneen Solo-kappaleen jälkeen BLANKA julkaisi vihdoin uuden singlen nimeltä Rodeo. Kappale syntyi viime keväänä Helsingissä järjestetyllä HMC:n biisileirillä, ja sitä ovat olleet tekemässä suomalaiset Matias Keskiruokanen ja Neea River. 

Rodeo on kappale vapaudesta. Siitä, kun päästää irti ihmisestä, joka on valehdellut ja pettänyt liian monta kertaa, ja saa vihdoin tuntea itsensä vapaaksi ja vain tanssia kaiken ulos.

Mainos alkaa:

Puolalaisen supertähden, BLANKAn, ura starttasi huikealla esiintymisellä tämän vuoden Euroviisuissa. Edustuskappale Solo sai kilpailun kahdeksanneksi suurimman yleisöäänisaaliin, ja muodostui isoksi hitiksi ympäri Eurooppaa! Kappale striimasi parhaimmillaan miljoonan päivässä, ja se päätyi listoille myös Suomessa yltäen Spotifyn Top 50 -listan sijalle #18 sekä virallisen radiolistan sijalle #23!

Solo-kappaleen menestyksen ansiosta BLANKA on onnistunut haalimaan ison fanikunnan myös Suomessa, ja Spotifyssa suomalaisia kuuntelijoita onkin kuukausittain lähes 100 000!

Lähde: Warner Musicin tiedote