Euroviisuedustaja Blind Channel julkaisi uuden biisin – kuuntele ”Die Another Day” nyt!

Blind Channel
Kuva: Rauno Liivand

Suomea Euroviisuissa vuonna 2021 edustanut Blind Channel on julkaissut perjantaina uuden kappaleen, joka kantaa nimeä ”Die Another Day”.

Kappaleella vierailee brittiläinen pop-artisti ja lauluntekijä RØRY ja sello-osuuksista puolestaan vastaa Apocalyptica-yhtyeen Perttu Kivilaakso.

– Die Another Day on laulu eksistentiaalisesta kriisistä ja kamppailusta löytää elämälle tarkoitus. Maailma voi olla melko synkkä paikka, mutta se on myös hyvin kaunis, ja sen halusimme vangita musiikillisesti, yhtyeen tiedotteessa kerrotaan.

Mainos alkaa:

– Keskitimme kappaleen Apocalyptica-ystävämme Pertun soittaman sellon ja laulaja Nikon soittaman pianon ympärille – soittimia, jotka eivät niin usein ole musiikissamme pääosassa. Kappaleessa on vierailijana uskomattoman lahjakas RØRY, jonka kanssa teimme pari kappaletta tulevalle albumillemme. Jos tarvitset syyn kuolla toisena päivänä, tämä laulu voi olla se, yhtye kertoo biisistä.

Bändi julkaisee keväällä uuden pitkäsoittonsa ”Exit Emotions” ja sen perään on luvassa Euroopan kiertue, joka huipentuu yhtyeen uran suurimpaan konserttiin 27. huhtikuuta Nokia Arenalla. Samainen areena ehtii ennen tätä isännöimään muun muassa UMK 2024 -tapahtumaa.

Blind Channel – Die Another Day: