Coldplay esiintyy Suomessa kolmesti – puuttuuko sinulta vielä liput?

Coldplay

Coldplay esiintyy ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa, kun yhtye järjestää kolme keikkaa Helsingin Olympiastadionilla vuoden 2024 heinäkuussa.

Coldplayn jättimäinen suosio ei ota laantuakseen, vaan keikat myydään jatkuvasti loppuun aivan hirmuista vauhtia. Myös Suomessa ennakkomyynti räjäytti totaalisesti pankin, koska yksi keikka vaihtuikin lopulta kolmeksi keikaksi, koska halukkaita oli niin valtavasti.

Myös kolmen keikan ennakkoliput menivät heti kaupaksi, joten edelleen suurin osa halukkaista jäi ilman lippuja. Se on varmaa, että kaikki kolme keikkaa tulevat olemaan loppuunmyytyjä, koska myös yleiseen myyntiin jääneet liput menevät heti loppuun. Coldplay myi vastaavaan tapaan loppuun myös kaikki muut kesän 2024 keikat Euroopassa.

Mainos alkaa:

Miten saada liput Coldplayn Suomen keikalle?

Coldplayn Suomen keikalle olisi halukkaita varmasti hurjasti enemmän kuin sisään on mahdollista ottaa. Näin ollen monet saattavat miettiä jälkikäteen, että miten liput olisi mahdollista ostaa. Yksi tapa on ostaa liput Stubhub-sivuston kautta. Se tarjoaa luotettavan kanavan lippujen ostamiseen. Voit kuitenkin olla varma, että hinnat ovat korkeammat kuin yleisessä myynnissä, joten kannattaa varata rahaa, mikäli haluat päästä keikalle.

Yksi tapa on ostaa yksityiseltä myyjältä, mutta tässä tapauksessa kannattaa olla todella varuillaan huijausten varalta. Suosittujen tapahtumien lippujen myynti houkuttelee paikalle aina myös huijareita, jotka ottavat rahat, mutta lippuja ei koskaan kuulu, tai sitten liput ovat väärennyksiä. Jos mahdollista niin pyri välttämään loppuun asti yksityiseltä ihmiseltä lippujen ostamisesta, ellet oikeasti tunne myyjää, jolloin voit olla varma hänen luotettavuudesta.

Koska Coldplay esiintyy Suomessa?

Supersuosittu brittiläinen yhtye nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa sunnuntaina 28. heinäkuuta. Tämä oli se alunperin ainoaksi keikaksi suunniteltu päivämäärä. Lisäkeikat nähdään puolestaan seuraavalla viikolla, sillä yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla myös tiistaina 30. heinäkuuta sekä keskiviikkona 31. heinäkuuta.

Majoittuminen Helsingissä

Coldplayn kaltaisen yhtyeen saapuminen Suomeen tulee nostamaan myös hotellin hintoja valtavasti Helsingissä. Mikäli olet tulossa muualta katsomaan keikkaa, niin kannattaa varata majoittuminen mahdollisimman hyvissä ajoin. Jo nyt näkyvissä on hintapiikkiä hotellien hinnoissa, mutta hinnat tulevat taatusti vain nousemaan lisää keikan lähestyessä. Mitä nopeammin varaatkin majoituksen, niin sitä halvemmalla sen taatusti saat.