Eteneekö Suomen Windows95man finaaliin? Tässä kertoimet

Windows95man säännöt Euroviisujen euroviisut Malmö Arenalla

Suomen Windows95man esiintyy Malmössa tiistaina, kun ohjelmassa on 1. semifinaali. Eteneekö Suomi Euroviisujen finaaliin?

Euroviisut 2024 huipentuu lauantai-iltana Malmössa, kun finaalissa taistellaan tämän vuoden kilpailun voitosta. Sitä ennen ohjelmassa on kuitenkin semifinaalit, joissa ratkaistaan finaaliin menevät esiintyjät. Suomalaisittain tietysti suurin mielenkiinto kohdistuu Windows95manin otteisiin. Vaikka Suomen edustaja ei kuulu lähellekään suurimpien voittajasuosikkien joukkoon, niin finaalipaikka pitäisi olla itsestäänselvyys ainakin ennakkojen pohjalta.

Myös esimerkiksi Coolbetin kertoimenlaskijat luottavat vahvasti Suomen finaaliin pääsyyn, sillä tarjolla on kerroin 1.05. Sen sijaan finaalin ulkopuolelle jäänti antaa kertoimeksi 7.75. Torstaina se selviää, että nähdäänkö Windows95man finaalissa.

Mainos alkaa:

Tällä hetkellä Euroviisujen vedonlyönti lyö suurimmat menestyspaineet Kroatian niskaan, sillä maan voitto antaa kertoimen 3.15. Suurimmat uhkaajat ovat Sveitsi ja Ukraina. Sveitsin kerroin on 5.00 ja Ukrainan puolestaan 5.25.