Etan uudesta kappaleesta kasvoi valtava viraali-ilmiö – tältä kuulostaa Demoneista ystävii

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

Monipuolisuudellaan hurmaava Etta julkaisi uuden singlen Demoneista ystävii. Kappale on kasvanut ennakkoon valtavaksi ilmiöksi TikTokissa ja siihen on tehty ennen julkaisua jo yli 2000 videota. 

Demoneista ystävii on syntynyt lähes kolme vuotta sitten yhdessä OP Vuorisen ja Kyösti Salokorven kanssa. Kuluneena vuonna väsymys ja itsekriittisyys ottivat Etasta vallan ja hänelle tuli vahva fiilis, että nyt on oikea aika tehdä tämä biisi loppuun. Etta teki kappaleen myötä ensimmäistä kertaa yhteistyötä tuottajaduo Los Rolloksen kanssa.

– Olen niin onnellinen, että kappale on koskettanut ihmisiä jo ennakkoon. Välillä oma pääkoppa on se mun pahin vihollinen ja kiusaaja. Halusin käsitellä tässä biisissä niitä ajatuksia, mut kuitenki säilyttää sen toivon kipinän, koska loppujen lopuks me itse päätetään miten puhutaan ja ajatellaan itsestämme. En haluu antaa mun sisäisen tuomarin olla enää ilkee mulle, sen sijaa haluun kannustaa itteeni ja sitä pientä tyttöö, joka mun sisällä kipuilee. Päätettiin ottaa Rollot messiin tuotantoon ja he nostivat biisin emootion ihan next level. Tää oli ensimmäinen kerta, kun tehtiin yhteistyötä ja tehdään varmasti lisää tulevaisuudessakin, Etta kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Kulunut vuosi on ollut Etalle upea: Hän julkaisi kesäkuussa klubisoundeista inspiroituneen Klubiruusu EP:n ja esiintyi kesän aikana kaikilla isoimmilla festivaaleilla uudistetun livekokoonpanonsa kanssa. Etta on julkaissut uransa aikana kaksi menestysalbumia, joista jälkimmäinen teki suomiräpin historiaa nousemalla listaykköseksi.

Lähde: Warner Musicin tiedote

Etta – Demoneista ystävii