Miten Suomi sijoittuu Euroviisujen finaalissa? – Tarjolla kovia kertoimia!

Euroviisut finaali kertoimia suomi windows95man

Windows95man selvitti tiensä semifinaalista lauantain finaaliin. Suomi ei kuitenkaan tule olemaan kärkikahinoissa, mikäli kertoimia on uskominen.

Kaikki on kuitenkin mahdollista – näinhän me haluamme uskoa. Kuten Uuden musiikin kilpailussa nähtiin, nousi Windows95man yleisöäänten perusteella joukon viimeiseltä sijalta kärkeen ja nappasi edustuspaikan Malmöön. Ehkäpä samanlainen eurooppalaisen yleisön sydämiin uiminen on tapahtumassa myös lauantaina?

Euroviisut-finaalin kertoimia – Suomi / Windows95man

Vedonlyöntiyhtiöt eivät Suomen menestykseen liiemmin kuitenkaan usko, sillä Coolbet tarjoaa Suomen voittokertoimeksi peräti 71,00.

Mainos alkaa:

Vahvimmin ehdolla voittoon on jo pitkään ollut Kroatia, jolle saa semifinaalien jälkeen voittokertoimen 1,80. Kaikki voittajakertoimet listattuna voit käydä katsomassa erilliseltä Euroviisut Vedonlyönti -sivultamme, josta löytyy myös paljon muuta lisätietoa Euroviisujen vedonlyönnistä ja siitä, miten voit tuoda pientä lisäjännitystä viisujen kotikatsomoon.

Jos sitten tarkastellaan hieman laajemmalla spektrillä ja uskotaan siihen, että Windows95man voisi tosissaan nousta jopa kärkikahinoihin asti, niin esimerkiksi TOP-3-sijoituksesta saa Coolbetilla kertoimen 12,00. Mikäli uskot siis esityksen purevan lauantaina eurooppalaiseen yleisöön, niin tässä on paikka saada rahat takaisin 12-kertaisena.

Myös parasta Pohjoismaata voi Coolbetilla veikata. Tässä kisassa ykkössuosikki on Ruotsi kertoimellaan 1,80 ja perässä seuraavat Suomi (3,25) sekä Norja (3,75). Myös Islanti ja Tanska olivat tässä pohjoismaisessa kisassa mukana, mutta niiden osalta tie päättyi jo semifinaaleihin.

Euroviisut-finaalin esiintymisjärjestys julkistettiin semifinaalien jälkeen ja Windows95manin vuoro vallata lava tulee numerolla 17. Viisufinaalin avaa isäntämaa Ruotsia edustava parivaljakko Marcus & Martinus.