Legendaarinen Heart saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

Bigday Summer Festival Ilosaarirock Heart Kyproksen Raskasta joulua musiikki Spotify Portion Boys PMMP Within Temptation
Heart lähtee kiertueelle viiden vuoden tauon jälkeen! Odotettu Royal Flush -kiertue tuo arvostetun yhtyeen ensivisiitilleen Suomeen. Helsingin Jäähallissa tiistaina 25.6.2024 kuultavassa konsertissa on luvassa ajattomia hittejä vuosien varrelta. 

Vuonna 1973 perustettu Heart on ansainnut maailmanlaajuista tunnustusta lähes viisi vuosikymmentä kestäneellä urallaan. Ikoniseen asemaan noussut bändi on myynyt yli 35 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja sen nimissä on kaksikymmentä Yhdysvaltojen top 40 -listalle noussutta singleä.

Magic Man, Barracuda, Crazy On You ja These Dreams -hiteistään tunnettu yhtye kutsuttiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2013.

Heartin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Nancy Wilson (kitara, taustalaulu, laulu), Ann Wilson (laulu ja huilu), Ryan Wariner(kitara), Ryan Waters (kitara), Paul Moak(kitara, koskettimet ja taustalaulu), Tony Lucido (basso ja taustalaulu) ja Sean T Lane (rummut).
KONSERTTI:
Heart (US): Royal Flush Tour
Ti 25.6.2024 Helsingin Jäähalli  
Ovet klo 19 

LIPUT:
Myyntiin pe 2.2. klo 10 Lippu.fissä
Palvelumaksuineen alk. 59 €

Lähde: Live Nationin tiedote

Mainos alkaa: