Irlannin euroviisuedustaja on selvillä – Bambie lähtee Malmöön!

Bambie Irlanti Euroviisut 2024

Irlannin oma Uuden musiikin kilpailu – Eurosong 2024 – käytiin perjantaina. Maan viisuedustajaksi valittiin tälle vuodelle Bambie.

Mukana oli kuusi esitystä, ja Bambien Doomsday Blue -niminen kappale vakuutti niin yleisön, paikallisen juryn kuin myös kansainvälisen raadin. Bambien esitys oli lopulta äänestyksessä täysin ylivoimainen, sillä niin yleisöltä kuin paikalliselta juryltakin tuli 12 pistettä antaen hyvän etumatkan kansainvälisiin ääniin lähdettäessä.

Kyseessä on indie-artisti, joka on tehnyt biisejä myös muille. Näitä kappaleita on striimattu maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa kertaa, ja varmaa on se, että nyt myös artistin oma musiikki tulee keräämään miljoonia kuuntelukertoja globaalisti.

Mainos alkaa:

Suomessa edessä on vielä parin viikon odotus ennen kuin Uuden musiikin kilpailun spektaakkelimainen finaali valtaa Nokia Arenan, jossa selviää, kuka lähtee edustamaan sinivalkoisia värejä Malmössä toukokuussa järjestettäviin Euroviisuihin. Odotellessa voit poiketa UMK 2024 sivullemme, josta pääset tutustumaan kisaan ja artisteihin.

Bambie – Doomsday Blues:

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.