Jari Sillanpää pyysi anteeksi tekojaan Huomenta Suomessa – ”Sydämeni pohjasta anteeksi”

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää oli Antero Mertarannan vieraana Huomenta Suomessa, jossa laulaja pyysi anteeksi vuosien takaisia tekojaan.

Jari Sillanpään uran kohut ovat nousseet pintaan viimeisten päivien aikana, kun MTV3-kanavalta ja MTV Katsomosta käynnistyi 14. syyskuuta Siltsu-dokumenttisarja.

Tässä käsitellään muun muassa huumeista tulleita syytteitä sekä vuoden 2020 tuomiota sukupuolisivellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Tuota pidetään kenties Sillanpää pahimpana tekona, koska kuvassa esiintyi lapsi. Laulaja oli ottanut puhelimellaan kuvan tietokoneen ruudulta, jossa näkyy mies kohdistamassa seksuaalista toimintaa lapseen.

Mainos alkaa:

– Mulla on ollut sellainen ajatus, että en ole ymmärtänyt, miksi minun pitäisi pyytää anteeksi muuta kuin itseltäni. Pyydän kaikilta sydämeni pohjasta anteeksi, jotka ovat tunteneet tulleensa loukatuiksi, Jari Sillanpää totesi suorassa lähetyksessä.

Sillanpään ura on ollutkin rajussa laskussa viimeiset vuodet. 1990-luvulla sekä 2000-luvun alussa mies eli suurinta kukoistustaan, joka johti myös siihen, että laulaja oli Suomen edustajana vuoden 2004 Euroviisuissa.