Jenni Vartiainen tekee paluun! Julkaisi maistiaisen uudesta biisistä

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

Jenni Vartiainen on tekemässä paluun ja julkaisemassa uutta musiikkia. Edellisen kerran naisartistilta on saatu uutta musiikkia vuonna 2019.

Vartiainen teki orastavasti paluuta jo kehiin viime talvena, kun nainen esiintyi osana Mestarit-kokoonpanoa, jonka muut jäsenet olivat Kaija Koo, Paula Vesala ja Ellinoora. Nyt kuitenkin Vartiainen on todenteolla tulossa takaisin, sillä nainen julkaisi TikTokissa pätkän uudesta biisistä, joka päivityksen perusteella kantaa nimeä Lanka.

Jenni Vartiainen nousi aikoinaan pinnalle 2000-luvun alussa Gimmel-yhtyeestä. Bändi loputtua nainen lähti soolouralle, joka oli jättimäinen menestys. Fanit ovat pitkään odottaneet suositun artistin paluuta uuden musiikin kera. Nyt toiveisiin on vastattu.

Mainos alkaa:

Jenni Vartiainen tekee paluun

https://www.tiktok.com/@jennivartiainenofficial/video/7296403075902836001