Seuraava UMK-biisi uunista ulos! – Jesse Markin – Glow on nyt julkaistu

Jesse Markin Glow UMK Uuden Musiikin Kilpailu Euroviisut

Uuden musiikin kilpailun – eli tuttavallisemmin UMK:n – neljäs kilpailukappale on nyt julki. Siitä vastaa Jesse Markin biisillään Glow.

Markinin kappale on englanninkielistä räppiä ja artisti itse toivoo tuotoksen aiheuttavan ihmisissä reaktioita suuntaan tai toiseen, hyvässä tai pahassa.

– Toivon, että biisi otetaan vastaan hyvin, ei silleen että jäisi kädenlämpöiseksi, että sitä vihataan tai rakastetaan. Teen tämän täysillä, ihan kuten jos siivoan, siivoan täysillä, tai jos nukun, nukun täysillä. Ei ole järkeä jäädä puolitiehen, Markin kommentoi.

Mainos alkaa:

Mies ehti aiheuttaa viime viikon puolella jo kohunkin, kun hän ilmoitti, ettei aio UMK-voiton osuessa kohdalle osallistua Euroviisuihin, mikäli Israel on mukana.

Maanantaina julkaisuvuoron sai Sara Siipolan Paskana-niminen biisi, ja tätä ennen on myös julkistettu Sexmanen sekä Cyan Kicksin kilpailukappaleet. Kolme biisiä on siis vielä julkaisematta, ja niiden pariin päästään yksi kerrallaan seuraavien arkipäivien aikana.

UMK24-finaali järjestetään Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 10. helmikuuta. Tuolloin ratkeaa, kuka on Suomen euroviisuedustaja vuosimallia 2024. Yle välittää finaalin luonnollisesti suorana tv-lähetyksenä.

Jesse Markin – Glow (UMK24):

Mikäli video ei näy upotettuna, voit kuunnella Jesse Markinin biisin myös YouTubessa.