Koska UMK:n artistit ja kappaleet julkaistaan? Tässä aikataulu

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

UMK24 lähestyy kovaa vauhtia, sillä tapahtuma järjestetään Tampereen loppuunmyydyllä Nokia Areenalla 10. helmikuuta.

Vielä ei ole tiedossa, että mitkä artistit tavoittelevat UMK:sta paikkaa Suomen euroviisuedustajaksi. Kuitenkaan enää kovin kauaa ei tarvitse odotella vastauksia, koska artistit julkaistaan keskiviikkona 10. tammikuuta klo 20:00. Julkaisu tapahtuu suorassa lähetyksessä, joka on katsottavissa TV1-kanavalla, Yle Areenassa sekä YouTubessa.

Heti seuraavana päivänä puolestaan aletaan tiputtelemaan artistien kappaleita, sillä päivittäin julkaistaan aina yhden artistin kappale. Näin ollen viimeinen UMK24-kilpailuun osallistuva kappale on selvillä 19. tammikuuta.

Mainos alkaa:

Kohta ollaankin siinä pisteessä, että voidaan alkaa jo arvuuttelemaan sitä, että kenestä tulee Suomen edustaja vuoden 2024 Euroviisuihin. Se on varmaa, että UMK:ssa nähdään mukana jälleen todella nimekkäitä artisteja, mutta myös kenties hieman tuntemattomampia nimiä.