Mikael Gabriel julkisti uuden singlen – tältä kuulostaa ”Ruotsinlaiva”-kappale

Mikael Gabriel
Kuva: Samu Hintsa / Universal Music

Mikael Gabriel julkisti yli vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia, kun suositun suomalaisartistin uusin single ”Ruotsinlaiva” näki päivänvalonsa.

Mikael Gabrelin suosio on kestänyt vuosikausia, sillä mies on pystynyt tuottamaan hittejä liukuhihnalta. Nyt yli vuoden tauon jälkeen artistin fanit pääsevät nauttimaan jälleen uudesta singlestä. Ruotsinlaiva-kappaleen inspiraation lähteenä on toiminut Atlantin yli soutanut Jari Saario.

– Seurasin tosi vaikuttuneena Jarin huimaa matkaa Atlantilla ja sen seurauksena mieleeni tuli jo pidemmän aikaa olemassa ollut biisiaihio, joka alkoi tuntumaan nyt syksyllä tosi monella tasolla ajankohtaiselta. Vaikka Ruotsinlaivan tekstissä puhutaan lapsuuden peloista uppoavaa laivaa kohtaan, sen syvempi tarkoitus peilaa oikeastaan huolta koko maapallon tilasta. Tuntuu, kuin olisimme tällä hetkellä kaikki yhdessä isossa laivassa, jossa välillä yritämme harhauttaa huolestuneet ajatuksemme muualle, mutta lopulta mielen valtaa epävarmuus siitä, mitä huominen tuo tullessaan. Samanlaisia tuntemuksia meissä suomalaisissa herätti myös Jarin hurja matka. Ollaan siis vähän kuin kaikki samassa isossa veneessä, jonka liikehdintää emme täysin pysty hallitsemaan. Tärkeintä on kuitenkin pitää yhtä ja uskoa parempaan tulevaan, Mikael Gabriel taustoittaa tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Mikael Gabriel – Ruotsinlaiva