Tapahtumajärjestäjä Nordic Live hakeutui yrityssaneeraukseen

Rockfest Festivaali Yleisö nordic live Porvoon viinijuhlat

Nordic Live Productions Oy on hakeutunut yrityssaneeraukseen tavoitteenaan tasapainottaa ja tervehdyttää toimintaansa.

Yritys tuottaa vuosittain lukuisia tapahtumia, kuten esimerkiksi Vaasa Festivalin, Espoon Viinijuhlat, Porvoon Viinijuhlat, Solar Sound Festivalin Seinäjoella, Aura Fest -kaupunkifestivaalin Turussa, Kokkolan Viinijuhlat, Kainuun Musiikkijuhlat Kajaanissa, Raasepori Festivalin Tammisaaressa sekä satoja muita klubitapahtumia, konsertteja ja yksityistilaisuuksia.

Nordic Liven tapahtumaliiketoiminta on ollut pääasiassa positiivista ja tuloksellista viimeiset vuodet. Yhtiön 31. elokuuta päättynyt tilikausi 2023 oli merkittävästi positiivinen 10,5 miljoonan euron liikevaihdolla. Liiketoiminta on tällä hetkellä operatiivisesti kannattavalla tasolla.

Mainos alkaa:

Uusien rahoittajien saaminen on kuitenkin ollut vaikeaa, ja yrityssaneerauksella yritetään turvata liiketoiminnan jatkuminen. Ensisijainen tarkoitus on se, että koko tilikausi 2024 voidaan toteuttaa suunnitellusti ja vuoden 2024 aikana yhtiön liikevaihto sekä tulos on vähintään samalla tasolla, kuin 2023 tapahtumaliiketoiminnan osalta.

Yrityksestä kerrotaan, että vuoden 2024 tapahtumien myyminen on alkanut hyvin, ja moni tapahtuma on jopa edellä myyntitavoitteita.

Joulukuussa tuli ilmi, että Nightwish odottaa yhä isoa osaa keikkapalkkioistaan viime kesän Kiteen ja Vaasan konserteista.