Provinssi julkaisi ensimmäiset esiintyjät vuoden 2024 festareille

Blind Channel Provinssi
(Photography credit: Joona Mäki)

Provinssi on julkaissut jo ensimmäiset esiintyjät kesällä 2024 Seinäjoella pidettäviin festareille. Tsekkaa ensimmäiset kiinnitykset!

Provinssin ensimmäiset artistikiinnitykset saatiin tietoon jo elokuun lopussa, kun festivaali ilmoitti vuoden 2024 ohjelmiston ensimmäiset yhtyeet. Festareilla tullaan näkemään brittiläiset Bring Me The Horizon ja Nothing But Thieves sekä suomalainen Blind Channel.

Provinssi kuuluu ehdottomasti Suomen parhaat festarit -kategoriaan, joten ei ole ihme, että se on ollut yksi suosituimmista tapahtumista viime vuosina.

Mainos alkaa:

– Vaikka edellinen kesä on vasta kulkemassa kohti syksyä on tätä päivää odotettu kuumeisesti, sillä viimeistään nyt tuntee Provinssin 2024 lähestyvän emmekä malta odottaa Ihmisten Juhlaa aurinkoisella Törnävänsaarella tuhansien ystäviemme kanssa! Bring Me the Horizon on ollut yksi kävijöidemme eniten toivomista esiintyjistä edellisen käyntinsä 2019 jälkeen ja toivotamme heidät avosylin takaisin. On myös erityisen hienoa päästä julkaisemaan Nothing But Thievesin ja Blind Channelin kaltaisia urallaan kovassa nousukiidossa olevia nälkäisiä yhtyeitä, ja olen varma että näistä keikoista tullaan puhumaan vielä vuosien päästä, kertoo festivaalijohtaja Ville Koivisto innoissaan tiedotteessa.

Mikäli haluat lunastaa jo liput etuhinnoin Provinssiin, niin nyt se on mahdollista Super Early Bird -lippujen ansiosta. Näitä on myynnissä vain rajoitettu erä.