Provinssi julkaisi useita uusia esiintyjiä vuoden 2024 festareille

Provinssi
Kuva: Riikka Vaahtera

Provinssi julkaisi ison kattauksen uusia esiintyjiä vuoden 2024 festareille. Samalla tapahtuman Early Bird -liput aukesivat myyntiin.

Seinäjoella järjestettävän Provinssin suosio on kiistaton ja kyseessä on ehdottomasti yksi kesän suosituimmista tapahtumista. Uusia artistikiinnityksiä odotetaan aina vesi kielellä.

Nyt festariystävät saivat hieman esimakua tulevasta, kun tapahtuma julkaisi useita uusia kiinnityksiä kesälle 2024. Seinäjoella tullaan näkemään muun muassa Apulanta, Kaija Koo, Käärijä ja Sanni. Myös ensimmäiset ulkomaalaiset yhtyeet julkistettiin.

Mainos alkaa:

Lipunmyynti käynnistyi myös Early Bird -lippujen muodossa. 3 päivän lippu kustantaa alennushinnalla 199 euroa, kun taas 3 päivän VIP-lippu on 299 €. Myynnissä on myös Free Bird -lippu, joka on avoin yhden päivän lippu. Tämän hinta on 129 €.

Provinssi 2024 – uudet esiintyjät:

PMMP / BRING ME THE HORIZON (UK) / YUNGBLUD (UK) / BAD OMENS (US) /APULANTA / JENNI VARTIAINEN / BLIND CHANNEL / KAIJA KOO / KVELERTAK (NO) / KÄÄRIJÄ / SANNI / SEXMANE / STAM1NA / VOLA (DK) + kymmeniä lisäyksiä luvassa