Raskasta joulua -kiertueen esiintyjät julkistettiin – mukana kova nimi USA:sta!

Bigday Summer Festival Ilosaarirock Heart Kyproksen Raskasta joulua musiikki Spotify Portion Boys PMMP Within Temptation

Raskasta joulua -kiertue käynnistyy 17. marraskuulta Laukaalta. Kiertue huipentuu 16. joulukuuta Jyväskylässä.

Raskasta joulua -kiertue on muodostunut todella perinteiseksi loppuvuoden tapahtumaksi, kun huippuluokan nimet kiertävät ympäri Suomen.

Tänäkin vuonna kattaus on kova, sillä mukana on kansainvälisiäkin solisteja. Tähän keitokseen on lisätty sitten suomalaisia raskaan musiikin kärkinimiä. Yksi odotetuimmista keikoista on varmasti 9. joulukuuta, kun Nokia Arenassa nähdään kiertueen suurin tapahtuma.

Mainos alkaa:

Solisteina nähdään tämän vuoden kiertueella muun muassa progeyhtye Queensrÿchen alkuperäinen laulaja Geoff Tate JP LeppäluotoSonata Arctican solisti Tony Kakko, ruotsalaisen metalliyhtye Amaranthen laulaja Elize RydNightwishistä soolouralle lähtenyt Marko Hietala sekä hard rock -yhtye Brother Firetriben solisti Pekka Heino.

Konserttien kesto noin kaksi ja puoli tuntia. Kaikissa konserteissa on väliaika. Ovet aukeavat 1-1,5h ennen konsertin alkua paikkakunnasta riippuen.

Kajaanin ja Iisalmen toinen konsertti ovat loppuunmyytyjä.

Katso paikkakuntakohtaiset solistit, lisätiedot Iisalmen sekä Ylivieskan lisäkonserteista ja osta lippusi https://raskastajoulua.com