Robin Packalen esitti Ellinooran hittibiisin – tältä se kuulostaa

Robin Packalen
Kuva: Universal Musis | Atte Mäläskä

Vain Elämää -ohjelma jatkui viime jaksossa Ellinooran päivällä, joten muut artistit pääsivät tulkitsemaan suositun naislaulajan tuotoksia.

Vain Elämää -ohjelmassa on päästy kuulemaan ensimmäisten jaksojen aikana useita uusia versioita vuosien saatossa soitetuista suosikkikappaleista. Tällaisen tarjoili myös Robin Packalen, joka esitti viime jaksossa Ellinooran Sinä 4Ever -biisin.

– Sinä 4Ever oli mulle helppo valinta, koska mulle tuli heti ajatus sellasesta kaveribiisistä. Mä muistan, kun ite alotin musahommat ja kaikki lähti aika nopeesti lentoon. Sillon tajusin, että ne tärkeimmät tyypit ympärillä on ne omat frendit, joita ei kiinnosta mitä sä teet. Ne kohtelee sua samalla tavalla kun aikaisemminkin. Ne pitää maan tasalla ja on niitä aitoja tyyppejä. Mä oon tosi onnekas, että mulla on tän kaltasia frendejä tosi paljon, Robin kommentoi.

Mainos alkaa:

Alta pääset kuuntelemaan Robinin version ja muodostamaan omat mielipiteesi suorituksesta.

Robin Packalen esitti Ellinooran Sinä 4Ever -biisin