Rockfest 2024 on peruttu – ”Käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti”

Rockfest Festivaali Yleisö nordic live Porvoon viinijuhlat

Suomen suurin rockfestivaali Rockfest on peruttu ainakin vuoden 2024 osalta artistien heikon saatavuuden vuoksi.

Päätös koko tapahtuman perumisesta tehtiin, kun riittävän suuria nimiä esiintyjiksi ei yksinkertaisesti ollut mahdollista saada paikalle.

Kahden viime vuoden äärimmäisen onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestistä olivat ladanneet meille ja yleisölle todella suuret odotukset vuoteen 2024, sanoi Nelonen Media Liven johtaja Anssi Nevalainen tiedotteessa.

Mainos alkaa:

– Teimme kaikkemme ja käänsimme kaikki kivet viimeiseen asti, että tapahtuma olisi voitu järjestää. Historiallisen haastavan ohjelmatilanteen vuoksi tapahtumaa ei ensi kesänä voida järjestää. Halusimme kertoa tämän nyt heti ensi tilassa asiakkaillemme, kun päätös oli tehty.

Tiedotteessa kerrottiin kuitenkin, että Rockfest palaa kalenteriin vuonna 2025 ja tapahtuman suunnittelu on jo aloitettu. Festivaalilla on vuosien saatossa nähty sellaisia huippunimiä kuin Kiss, Iron Maiden, Pantera, Avenged Sevenfold, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Slipknot, In Flames, Scorpions ja Def Leppard.

Lue myös: Madonna teki koomisen mokan Ruotsin keikkansa jälkeen