Ruisrock julkaisi 23 uutta esiintyjää kesän festareille

Ruisrock
Kuva: Ruisrock / Petri Anttila

Ruisrock on yksi kesän ylivoimaisesti suosituimmista festareista, sillä tapahtuma järjestetään kauniilla Ruissalon alueella.

Ruisrockin ohjelma on jälleen kerran timanttinen, sillä kolmen päivän festareille on saatu hurja kattaus artisteja ympäri maailman. Tiistaina festareille julkaistiin peräti 23 uutta artistia, sillä uusia nimiä saatiin niin maailmalta kuin Suomestakin. Uusista nimistä ehdottomasti tunnetuimmat ovat brittiläinen rap-artisti Stormzy sekä brasilialainen DJ Alok. Tämän lisäksi ulkomailta kattaukseen kiinnitettiin Don Toliver, Joker Out ja Sub Focus.

Myös uusien suomalaisartistien listaus on komeaa luettavaa, sillä Ruississa tullaan näkemään Käärijä, Cledos, Ege Zulu & Orchestre, F, Hassan Maikal, Hugo & Ahti, Costee, Elsa Brotherus, Evelina, Isac Elliot, Luukas Oja, MODEM, Orvokki, Rebekka Holi, Business City, Good Boys ja LASTOUT.

Mainos alkaa:

Ruisrock järjestetään tänä vuonna 5.-7. heinäkuuta. Liput ovat nyt myynnissä, sillä tarjolla on päivälippuja sekä useamman päivän paketteja. Se on varmaa, että festari tulee olemaan jälleen kerran loppuunmyyty.