The Verkkars julkaisi uuden singlen – tältä kuulostaa God Mode

The Verkkars
Kuva: Jouni "Jones" Lehtonen / Warner Music

The Verkkars on kahden musiikkialan ammattilaisen muodostama yhtye, joka tuli tunnetuksi vuonna 2019 suomalaiselle CS:GO-joukkue ENCE:lle omistamallaan kannatuslaululla EZ4ENCE.

Kappale on ylittänyt Spotifyssa nelinkertaisen platinarajan huikealla yli 19 miljoonalla striimillä ja sen musiikkivideota on katsottu myös yli 19 miljoonaa kertaa. Tunnustettuina pelimusiikin tekijöinä The Verkkars on esiintynyt eSports-tapahtumissa, mukaan lukien Ruotsissa Counter-Striken kaikkien aikojen suurimmassa turnauksessa PGL Major Stockholmissa ja Saksassa järjestetyssä DreamHack Leipzigissa.

Lisäksi yhtyeen kappaleista EZ4ENCE ja Flashbang Dance on tehty erilliset musiikkipaketit, joita CS:GO-pelaajat voivat ostaa peliin. The Verkkarsin kaksikko työskentelee biisintekijöinä HMC Publishing -kustantamossa ja ovat tehneet musiikkia myös muille artisteille. Nyt yhtyeeltä saatiin jälleen pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia.

Mainos alkaa:

The Verkkarsin God Mode on nyt julkaistu ja kappaleella on feattaamassa suomalainen Counter-Strike ammattilaispelaaja Aleksib.