The Voice of Finland saa uuden juontajan – Jaana Pelkonen palaa televisioon

The Voice of Finland

Suosittu TV-ohjelma The Voice of Finland julkisti uuden kauden juontajat. Yllätykseksi Heikki Paasonen saa vierelleen toisen juontajan.

Heikki Paasonen jatkaa tuttuun tapaan The Voice of Finland -ohjelman juontajana, mutta nyt mies saa vierelleen myös toisen juontajan, kun kansanedustaja Jaana Pelkonen palaa televisioon.

– Tuntuu mahtavalta päästä työskentelemään The Voice of Finlandin parissa! Musiikki on ollut olennainen osa elämääni aina. Lahden Lotilan ja Tiirismaan musiikkiluokkien kasvattina muun muassa kuorolaulaminen on tullut tutuksi. Haaveilin itsekin joskus laulajan urasta, Jaana Pelkonen kertoo Nelosen tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Pelkonen on tehnyt juontotöitä jo 2000-luvun alussa, joten kyseessä on kokenut esiintyjä. Nainen on myös aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Heikki Paasonen kanssa, sillä kaksikko juonsi Euroviisut-kilpailua 2005-2007.

– Olemme tehneet Jaanan kanssa töitä yhdessä ensimmäisen kerran vuonna 2005 Euroviisuissa, ja seuraavana vuonna Lordi voitti kilpailun. Kannamme molemmat voiton kunniaksi otettuja tatuointeja, Paasonen muistuttaa tiedotteessa.