UMK 2024: Haku on nyt käynnissä – ketkä artistit lähtevät hakemaan paikkaa Euroviisuihin?

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

UMK 2024 käydään alkuvuodesta, mutta haku kilpailuun on käynnistynyt, sillä nyt 21.-24.8. välisenä aikana on mahdollisuus hakea mukaan kisaan.

Viime vuodella räjähdysmäisesti koko Suomen ja Euroopan tietoisuuteen noussut Käärijä oli UMK:n ehdoton tähti. Tämä huikea nousu tähteyteen antaa varmasti monille hieman nimettömille artistille uskoa siihen, että hyvällä biisillä on mahdollisuus tehdä nopeastikin läpimurto.

Uuden Musiikin Kilpailu on kasvanut viime vuosien aikana valtaisaksi kilpailuksi, jonka näkyvyysarvo on korvaamatonta. Tämä varmasti lisää entisestään hakemuksien määrää ja taso nousee todella kovaksi.

Mainos alkaa:

– UMK:n aseman todistaa se, että suuri osa viime vuosien suurimmista suomalaisista musiikki-ilmiöistä ja hiteistä on tullut tämän avoimen biisikisan kautta. UMK ei ole pelkästään isojen artistien tai levy-yhtiöiden kenttä vaan joka vuosi mukana on ollut hienoja indie- ja pienlevy-yhtiöiden artisteja. Pian nähdään, kuka on Suomen seuraava Erika VikmanBlind ChannelBESSKUUMAA tai Käärijä. Biisi aidosti ratkaisee eli nyt kannattaa hakea mukaan, UMK-raadin puheenjohtaja Tapio Hakanen toteaa tiedotteessa.

UMK 2024 järjestetään helmikuussa, mutta tarkempi aika ja tapahtumapaikka tarkentuvat lähikuukausien aikana.