Uudet Vain Elämää -artistit julkaistiin – tässä he ovat!

Vain Elämää

Vain Elämää TV-ohjelma jatkuu jälleen uusien artistien kera. Tässä on tulevan kauden nimet, jotka lähtevät tulkitsemaan muiden lauluja.

Artisteina nähdään Marko Hietala, Hanna Pakarinen, Ilta, Jussi Rainio, Roope Salminen, Eini, Costello Hautamäki ja Waldo.

15. tuotantokaudella on mukana täysin uusia artisteja, joita ei ole aikaisemmin Satulinnassa nähty. Esimerkiksi Costello Hautamäki tunnetaan Popedan kitaristina, joka myös laulaa osan legendaarisen yhtyeen kappaleista. Popedan solisti vaihtui talvella, kun Pate Mustajärvi jäi sivuun ja tilalle hyppäsi Olli Herman. Nyt Popeda henkilöityy entistä enemmän juuri Costello Hautamäkeen.

Mainos alkaa:

Puolestaan Marko Hietala muistetaan parhaiten Nightwishista, jossa mies oli mukana kevääseen 2021 asti. Nyt Hietala on soolouralla, joten siltä osin Vain Elämää sopii varmasti loistavasti kuvioon.

Jussi Rainio tunnetaan puolestaan Neon 2 -yhtyeestä. Mies on osallistunut myös Tähdet, Tähdet -kilpailuun, jonka hän voitti vuonna 2019.

Hanna Pakarinen on Idolsista koko kansan tietoisuuteen noussut naisartisti, joka on edustanut Suomea myös Euroviisuissa. Roope Salminen on varmasti lähes kaikille tuttu Roope Salminen & Koirat -yhtyeestä sekä erinäisistä TV-ohjelmista.

27-vuotias Ilta on tehnyt määrätietoisesti työtä kohti Suomen musiikkimaailmaan huippua. Nyt naiselle koittaa todellinen paikka läpimurtoon suositussa TV-ohjelmassa.

Myös Waldo on nähty Euroviisuissa, kun Waldo’s People -yhtye sai kunnian edustaa Suomea vuonna 2009. Kyseessä onkin hieman kokeneemman kaartin edustaja. Samaa koulukuntaa on myös Eini.