Weekend Festival julkisti perjantain pääesiintyjät – maailmantähdet saapuvat Suomeen

Weekend Festival

Weekend Festival julkisti perjantain pääesiintyjänsä, kun se ilmoitti Tiëston sekä Alan Walkerin saapuvan festareille esiintymään.

Tiësto on todellinen megatähti, sillä hänen biisit ovat keränneet 8 miljardia globaalia streamia eri alustoilla ja myyneet yli 36 miljoonaa levyä. Mies on kertaalleen aikaisemmin nähty Weekendeillä vuonna 2016.

Tämän lisäksi perjantain pääesiintyjäksi kiinnitettiin norjalainen DJ Alan Walker, joka on tehnyt satoja miljoonia striimejä keränneitä biisejä niin kansainvälisten tähtiartistien kuin myös suomalaisten artistien kanssa.

Mainos alkaa:

– Weekend Festivalin tuotanto jatkaa tutulla linjalla tarjoten Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän suuria elämyksiä. Merkittävä tuotantopanostus heijastuu myös tapahtuman kiinnostavuuteen, sillä ennakkomyyntiin rekisteröityneitä asiakkaita on jo yli 15 000, mikä on moninkertainen määrä aiempien vuosien rekisteröityneihin verrattuna. Lippuja on saatavilla rajoitetusti, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Atro Anttila tiedotteessa.

Weekend Festival 2024 on ensimmäistä kertaa ikärajallinen, sillä tapahtumaan pääsevät vain 18 vuotta täyttäneet ihmiset. Festivaali järjestetään Espoon Vermon tapahtumapuistossa ja liput tulevat myyntiin 11.12. klo 09.00.