Yona joutuu perumaan kiertueensa – kertoo syyksi keikkajärjestäjän maksuvaikeudet

Yona
Kuva: Universal Music / Nadi Hammouda

Yona ilmoitti maanantaina, että hän joutuu perumaan kiertueensa, jonka oli määrä alkaa Helsingin Savoy-teatterista 16. lokakuuta.

Syyksi artisti ilmoitti keikkajärjestäjä Loud & Live Promotionsin maksuvaikeudet.

– Kiertueen järjestäjä, Loud & Live Promotions, ei ole pystynyt hoitamaan sovittuja ennakkomaksuja, eikä maksukyvykkyydestä ole takeita yrityksen tilanteen vuoksi. Tämän johdosta kiertueen toteuttaminen on käytännössä mahdotonta, laulaja kertoi sosiaalisen median tiedotteessaan.

Mainos alkaa:

– Meillä on erittäin hyvä syy epäillä, ettemme saisi minkäänlaista korvausta työstämme ja siksi emme voi lähteä kiertueelle.

Kiertuejärjestäjän toimitusjohtaja Kalle Keskinen ehti jo kiistämään väitteet tuoreeltaan Iltalehdelle. Hän kertoi kiertueen perumisen syyksi sen, että liput eivät ole myyneet odotettuun tahtiin.

– Yhtiö olisi ollut valmis neuvottelemaan artistin ja hänen edustajiensa kanssa kiertueen viemisestä läpi tappiollisena, kuitenkin niin että tappiollisuutta olisi voitu ennakkoon vähentää ennakoitua pienemmällä kulurakenteella. Artistin edustajat eivät kuitenkaan olleet valmiita minkäänlaisiin neuvotteluihin asiasta.

Viime viikolla Loud n’ Live Promotions Oy:n kerrottiin hakeutuneen yrityssaneeraukseen. Yrityksen mukaan toimenpiteellä haluttiin ”turvata tulevien tapahtumien järjestäminen”.

Lue myös: Tarja Turunen saapuu Suomeen – luvassa neljä kirkkokonserttia

Yona peruu kiertueensa: