Euroviisujen juontajat ovat selvillä – mukana tunnettu Hollywood-näyttelijä

Euroviisut 2024 Euroviisujen Israel

Ruotsin Euroviisujen juontajat paljastettiin maanantaina, kun EBU eli Euroopan yleisradiounioni ilmoitti, että lavalle nousevat Petra Mede ja Malin Åkerman.

Mede on todellinen konkari jo Euroviisujen juontajana, sillä hän on juontanut aikaisemmin sekä vuoden 2013 että 2016 Euroviisut. Vierelleen Mede saa ruotsalais-kanadalaisen näyttelijän Malin Åkermanin, joka on luonut mittavan uran Hollywoodin puolelle.

Åkerman on nähty muun muassa TV-sarjoissa Billions, Ensisilmäyksellä ja Entourage sekä elokuvissa 27 Dresses – hääkuumetta ja Sekaisin suhteessa.

Mainos alkaa:

– Kuvitelkaa, että saatte jälleen mahdollisuuden juontaa Euroviisut. Se on todellinen kunnia. Juonsin ensin yksin ja sen jälkeen juonsin yhdessä ihastuttavan Måns Zelmerlöwin kanssa. Odotan innolla työskentelyä Malinin kanssa. Emme tunne toisiamme entuudestaan, mutta olemme tavanneet nyt muutaman kerran ja olen täysin myyty. Hänen kanssaan tulee olemaan ilo työskennellä, Mede toteaa tiedotteessa.

Euroviisut 2024 käydään Malmössä 7.-11.5. välisenä aikana. Suomi arvottiin ensimmäiseen semifinaaliin, joten finaalipaikan kohtalo selviää heti 7. toukokuuta.