Mikä on Euroviisujen paras Pohjoismaa? Windows95man lähtee kisaan altavastaajana

Joost Teosto korvaukset maksut Pohjoismaa

Euroviisujen paras Pohjoismaa on tietynlainen kisa tapahtuman sisällä. Tällä hetkellä suosikkina taistoon lähtee Ruotsi.

Ruotsin esiintyjä Malmössa on norjalainen Marcus & Martinus -duo. Odotukset isäntämaan edustajan menestykselle on kova, mutta ainakin voitto näyttää kaukaiselta unelmalta, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa voittokertoimen 81.00. Kuitenkin pohjoismaalaisten taistossa Ruotsin asema on tällä hetkellä kovin, mutta Norja haastaa kertoimissa ihan tosissaan Ruotsin.

Paras Pohjoismaa -kisassa Ruotsin kerroin on 1.50, kun taas Norjalla on 2.60. Tämän kaksikon takana yllätystä yrittää järjestellä Suomen Windows95man, jonka kerroin Coolbetilla on tällä hetkellä 5.00. Nämä maat nähdään todennäköisesti finaalissa, joten parhaan Pohjoismaan titteli saadaan jakoon vasta lauantain finaalin jälkeen.

Mainos alkaa:

Tanska ja varsinkin Islanti ovat auttamatta tämän kisan ulkopuolella. Islannille finaalipaikka olisi jättimäinen paukku, joten maa saattaa päästä ainoastaan kertaalleen lavalle tämän vuoden Euroviisuissa.