Euroviisuihin tarjolla mielenkiintoisia H2H-kohteita – kumpi maista sijoittuu paremmin?

Euroviisujen H2H kohteet 2024

Euroviisujen kohdetarjonta vedonlyönnin osalta on äärimmäisen kattava ja niiden avulla viisuviikkoon on mahdollista saada mielenkiintoista lisäjännitettä. Tällaisia ovat esimerkiksi H2H-kohteet.

Aina voi toki napata voittajakertoimia ja muita itsestään selviä kohteita vetolapulle, mutta tarjolla on myös vetokohteita, joissa kokonaiskisan menestystä ei varsinaisesti tarvitse miettiä.

Yksi tällaisista kohteista on esimerkiksi H2H, jossa kaksi maata on asetettu vastakkain ja sinun tulee ainoastaan veikata, kumpi näistä kahdesta maasta sijoittuu paremmin – olivat nämä maat lopputuloksissa sitten vaikka aivan hännänhuippuja.

Mainos alkaa:

Suomi on Coolbetilla näissä kohteissa asetettu Norjan vastustajaksi, ja tällä hetkellä Norjan kerroin on 1,55, kun taas Suomen kertoimeksi saa 2,55. Olisiko tässä altavastaaja-asemassa jopa varteenotettava pelikohde?

Jos sitten katsotaan ennakkosuosikkien osalta tilannetta, niin vastakkain Coolbetilla ovat Kroatia ja Sveitsi (1,65 – 2,10).

Kuten monissa muissakin Euroviisut Vedonlyönti -kohteissa, kannattaa tässäkin miettiä, millä maalla on esimerkiksi naapurimaiden ansiosta mahdollisuutta napata jopa yllättävänkin suuri pistepotti. Tuttuahan on se, että tietyt maat saavat 12 pistettä naapurimailtaan – siitäkin huolimatta, että esitys ei välttämättä sitä ison yleisön silmissä ansaitsisi.