Mikä maa sijoittuu Euroviisujen TOP-3:een? Entä TOP-10:een? – Katso kertoimet!

Euroviisujen kertoimet top-10

Euroviisujen vedonlyöntikohteita on tarjolla hurja määrä! Tähän kuuluu esimerkiksi TOP-5- ja TOP-10-maiden veikkaaminen ja niiden kertoimet.

Kuten arvata saattaa, suurimmilla ennakkosuosikeilla viiden parhaan joukkoon sijoittumisesta ei saa kummoisiakaan kertoimia.

Voittajasuosikeista Kroatia saa Coolbetilla TOP-5-sijoituksesta vain 1,22:n, Ukraina 1,25:n ja Sveitsi 1,30:n kertoimen. Luonnollisesti TOP-10-sijoituksia veikattaessa kärkimaiden kertoimet ovat vieläkin pienemmät, mutta jo TOP-3-sijoituksella esimerkiksi Ukrainallekin tarjotaan 1,70:n kerrointa

Mainos alkaa:

Sijoituksia veikatessa kannattaakin ottaa ennemmin huomioon se, millä maalla on potentiaalia yllättää – tai mikä maa tulee lähes varmasti saamaan naapurimailtaan ”twelve points”. Näitä ynnäillessä vaikkapa kymmenen kärkeen voi nousta yllättäviäkin maita, joita veikkaamalla rahat saa mukavalla kertoimella takaisin.

Euroviisujen vedonlyönti onkin samalla myös melkoista taktikointia!

Suomen TOP-3-sijoituksesta saa Coolbetilla kertoimen 21,00 ja TOP-5-sijoitus puolestaan tuo kertoimen 12,00. Mikäli uskot, että Windows95manin suoritus riittää TOP-10:een, saat rahasi takaisin 4,5-kertaisena.