Euroviisujen voittajakertoimet elävät – Windows95man parannellut asemiaan

Windows95man No Rules Suomen euroviisuedustaja 2024 Voittajakertoimet Vedonlyönti

Euroviisujen voittajan veikkaaminen käy kuumana ja kertoimet elävät! Suomen asema vertailussa muihin maihin on kokenut viime päivinä nosteen.

Esimerkiksi Coolbetin kertoimissa Windows95man on kohonnut jo lähelle TOP-10-sijoitusta, kun vielä jokin aika sitten Suomen nimi löytyi listauksissa reilusti puolenvälin heikommalta puolelta – tai joissain tapauksissa jopa viimeiseltä kolmannekselta.

Tätä artikkelia kirjoitettessa Suomen voittokerroin Euroviisuissa on kuitenki vielä varsin massiivinen: 81,00. TOP-10 sijoituksen kerroin puolestaan on 3,75.

Mainos alkaa:

Suomen viisuedustaja hurmasi yleisön Uuden musiikin kilpailussa ja jyräsi katsojilta tulleille äänillä voittoon, joten voisiko samanlaista katkua olla ilmassa myös Malmön Euroviisuissa?

Muistathan, että sivuiltamme löydät Euroviisut Vedonlyönti nimeä kantavan osion, jossa löydät päivittyvän kerroinlistauksen voitattajakertoimista ja paljon lisätietoa viisuista vedonlyönnin näkökulmasta. Kertoimet elävät jatkuvasti ja suosikit vaihtuvat tiheään, joten ota yllä mainittu sivu seurantaan.

Euroviisuihin on toki tarjolla paljon muitakin kohteita kuin pelkän voittajan veikkaaminen. Näistäkin löydät lisätietoa vedonlyöntisivulta.