Tässä Mirellan kesän 2024 keikat!

Mirella

Raketin lailla uskomattomaan suosioon noussut Mirella esiintyy uransa ensimmäisen festarikesän aikana 12 kertaa.

Vasta 19-vuotiaan Mirellan ensimmäinen single Sua sattuu julkaistiin lokakuussa 2023, mutta tammikuun 2024 alussa julkastu Timanttei räjäytti pankin totaalisesti. Kyseistä kappaletta on kuunneltu Spotifyssa jo yli 18 miljoonaa kertaa ja kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli 2,7 miljoonaa kertaa.

Mirellaa on tituleerattu Suomen seuraavaksi pop-kuningattareksi, sillä karismaattisen äänen lisäksi artisti sanoittaa ja säveltää musiikkiaan itse, minkä lisäksi hän taitaa myös tanssimisen jalon taidon. Mirella voitti vuonna 2020 Melodi Grand Prix -laulukilpailun kappaleella Landet Ingenstans. Mirellan juuret ovat musikaaliset, sillä hänen isänsä Tero Roininen tunnetaan muusikkona ja esimerkiksi GG Caravan -yhtyeen yhtenä perustajana.

Mainos alkaa:

Kesä 2024 tulee olemaan ensimmäinen kesä, kun Mirella lähtee kiertämään Suomen festarilavoja. Keikkakalenteriin mahtuu kahden juhannusfestivaalin, Himos Juhannuksen ja Tahko Juhannuksen, lisäksi isoja festivaaleja, kuten Ruisrock, Ilosaarirock, Qstock ja Blockfest. Mirella on julkaissut tähän mennessä vasta neljä kappaletta, joten nähtäväksi jää, esittääkö artisti kesän keikoillaan julkaisematonta materiaalia tai mahdollisesti cover-versioita muiden artistien kappaleista.

Tulevana kesänä Mirellan keikkakalenterissa on ainoastaan 12 esiintymistä, mutta tulevaisuudessa artistilupaus saanee keikkailla juuri niin paljon kuin itse haluaa. Ei tarvitse olla kovin suuri ennustaja väittääkseen, että Mirella tulee olemaan seuraavina vuosina yksi Suomen halutuimmista esiintyjistä.

Mirella julkaisi neljännen kappaleensa Luotathan toukokuun 2024 lopussa, ja yhdessä Lauri Haavin kanssa tehty kipale singahti välittömästi Spotifyn Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listan kärkeen. Luotathan-kappaleen musiikkivideo julkaistiin YouTubessa 12. kesäkuuta.

Mirella – kesän 2024 keikat:

la 1.6. Seinäjoki, YleXPop
la 8.6. Lahti, Soundfest
pe 21.6. Jämsä, Himos Juhannus
la 22.6. Kuopio, Tahko Juhannus

su 7.7. Turku, Ruisrock
la 13.7. Joensuu, Ilosaarirock
la 20.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
pe 26.7. Oulu, Qstock

pe 9.8. Helsinki, Allas Sea Pool
la 10.8. Rovaniemi, Simerock
la 17.8. Tampere, Blockfest
la 31.8. Kokkola, Venetsialaiset

Tsekkaa myös nämä:

KUUMAA-yhtyeen kesän 2024 keikkakalenteri

Ellinooran kesän 2024 keikkakalenteri

Haloo Helsingin kesän 2024 keikkakalenteri

Apulannan kesän 2024 keikkakalenteri