Qstock 2024 – tässä festivaalin ohjelma ja aikataulut

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

Qstock on Oulussa järjestettävä suosittu festivaali, joka on loppuunmyyty vuodesta toiseen. Tässä ohjelma ja aikataulut tapahtumaan.

Qstockissa on tarjolla kova kahden päivän kattaus heinäkuun loppupuolella. Festarikalenteri on kesän osalta todella täynnä, mutta Oulussa järjestettävä tapahtuma on yksi niistä, mikä vetää vuosi toisensa perään upean määrän festarikansaa paikalle.

Myös tämän vuoden ohjelma varmasti sytyttää, sillä mukana on muutamia tunnettuja ulkomaalaisia nimiä, kuten myös kovan luokan suomalaisartisteja. Yksi pääesiintyjistä on ruotsalainen Zara Larsson, joka on niittänyt mainetta ympäri maailman. Suomalaisista musiikkimaailman tähdistä kovimmat nimet Oulussa ovat Haloo Helsinki!, KUUMAA, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Sanni ja Gettomasa.

Mainos alkaa:

Tapahtuma järjestetään 26.-27.7. Oulussa Linnansaaren, Raatinsaaren ja Kuusisaaren alueilla. Liput ovat nyt myynnissä. Päiväkohtaiset liput ovat 104 euroa ja 2 päivän liput puolestaan 149 euroa.

Qstock 2024 – ohjelma:

Perjantai 26.7.

Zara Larsson (SWE)
Haloo Helsinki!
Amaranthe (SWE)
Lauri Tähkä
Alessandra (NOR)
Sanni
Ibe
Maj Karma
Cledos
Mokoma
Jami Faltin
Lyyti
Radiopuhelimet
Anna Puu
HUGO
Samuli Putro
Mirella
Ursus Factory

Lauantai 27.7.

The Prodigy (UK)
Jenni Vartiainen
KUUMAA
Gettomasa
Blind Channel
Sexmane
Don Huonot
ABREU
Vesterinen Yhtyeineen
Arppa
Ahti
Bloodred Hourglass
Pariisin Kevät
Costi
Etta
Lost Society
Ellinoora