Haluatko naimisiin Tuskassa? – Parin haku on nyt käynnissä!

Naimisiin Tuska-festareilla

Tuska festivaali juhlitaan totuttuun tapaan Helsingin Suvilahdessa, ja tänä kesänä sinulla on mahdollisuus mennä festareilla naimisiin!

Tuskan avauspäivänä, perjantaina 28. kesäkuuta järjestettävän tempauksen taustalla on olutbrändi Karhu, jonka Karhu Kappelissa vihitään hääpari raskaan musiikin tahdittamana.

– Valituksi tullut pari saa muun muassa kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, Karhu Kappeli -alueella tapahtuvan hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja tarjoiluineen sekä hääkuvauksen. Lisäksi hääparin läheiset saavat päiväliput Tuska-perjantaille, tiedotteessa luvataan.

Mainos alkaa:

Mikäli naimisiinmeno raskaan musiikin festivaalilla kiinnostaa, voit / voitte käydä ilmoittautumassa Karhu Kappelin lomakkeella. Meidän puolelta annamme kuitenkin vahvan suosituksen, että molemmat osapuolet ovat halukkaita tähän.

Kesä on rakkautta täynnä ja mikäli et pääse Tuskaan – tai ainakaan ole menossa naimisiin siellä – voit tsekata Parhaat Kesäfestarit 2024 -listauksemme, josta pääset naaraamaan mahdollisesti kesäheilaa.