Belgia paljasti jo edustajansa vuoden 2024 Euroviisuihin

kaupungit Eurovision Village Thirty Seconds to Mars Qstock Helsinki City Festival Slot Festival Journey Nylon Beat Israelin Serbia UMK Finaali Kwan J Balvin Demoneista Jenni Vartiainen BLANKAn Euroviisuihin Suomalaisartistit UMK24 Pendulum Belgia umk 2024 Raskasta Joulua Suomen edustaja Porvoon viinijuhlat

Belgia paljasti ensimmäisenä maana edustajansa Ruotsin Malmössä keväällä 2024 järjestettäviin Euroviisuihin.

Monessa maassa karsinnat eivät ole edes lähelläkään alkamista, sillä esimerkiksi Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään Suomessa vasta alkuvuonna. Sen sijaan Belgiassa suunnitelmat Euroviisuihin on jo viety astetta pidemmälle, sillä televisioyhtiö RTBF ilmoitti, että maata edustaa Ruotsissa Mustii-niminen artisti.

Aiempina vuosina Belgiallakin on ollut karsinnat, mutta ensi vuoden Euroviisut tekevät poikkeuksen tähän asiaan. Viime kaudella maa sijoittui Liverpoolissa hienosti seitsemänneksi, joten odotukset ovat varmasti korkealla myös tuleviin kilpailuihin.

Mainos alkaa:

Mustii on 32-vuotias belgialainen laulaja ja näyttelijä, joka on tehnyt viihdealalla töitä vuodesta 2012 lähtien. Belgian biisi Euroviisuissa kantaa nimeä Before the Party’s Over.

Lue myös: Provinssi julkaisi ensimmäiset esiintyjät vuoden 2024 festareille

Belgia Euroviisuissa: Mustii – Before the Party’s Over

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Euroviisujen YouTube-kanavalla.