Jari Sillanpään keikka Iskelmäristeilyllä peruttiin – ”Ei sovi arvoihin”

Jari Sillanpää

Jari Sillanpään oli määrä esiintyä Iskelmäristeilyllä 11. marraskuuta, mutta tämä esiintyminen on Tallink Siljan päätöksellä peruttu.

– Olemme tänään ikäväksemme saaneet tiedon, että esiintymiseni perutaan viikon päästä olevalla risteilyllä. Risteilyn osaltani peruu yksipuoleisesti Tallink Silja. Iskelmäristeilyn tapahtumajärjestäjä ja matkatoimisto eivät ole päätöksen takana. Syvimmät pahoittelut puolestani matkan ostaneille. Nähdään joulukonserteissa, Sillanpää kirjoitti Instagramissa.

Tallink Siljan puolelta peruuntumista perusteltiin sillä, ettei Sillanpään esiintyminen sovi yhtiön arvoihin. Sillanpää sai taannoin rikostuomiot rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Tuomiot nousivat pinnalle syksyllä julkaistun Siltsu-dokumentin myötä ja hän on menettänyt syksyn mittaan useita keikkojaan.

Mainos alkaa:

Iskelmäristeilyn nettisivuilla kerrotaan myös, että Sillanpään tilalle esiintyjäksi on buukattu Janna, joka sai hiljattain ylistystä varsin yllättävältä taholta.